Try & Hire

Try & Hire løsning

Har du brug for en ny medarbejder – og kunne du godt tænke dig at se personen an, før du skriver kontrakten under?

Det vil være muligt med vores Try & Hire løsning, hvor du kan se om medarbejderen matcher kulturen i virksomheden og om fagligheden matcher jeres behov.

I virkeligheden et Try & Hire forløb et vikariat med en varighed på 12 uger –  med henblik på en fastansættelse.

For at finde den helt rigtige kandidat til jobbet, starter vi ofte med et besøg i virksomheden, for at få en fornemmelse af kulturen, miljøet og medarbejderne. Du får muligheden for at fortælle om opgaverne, som den nye medarbejder skal løse samt om dine ønsker og krav til den nye medarbejder. Vi afdækker i fællesskab en profil for den nye medarbejder. 

Et Try & Hire forløb starter som et almindeligt vikariat, hvor Jysk Vikarservice står for aflønning af vikaren samt sociale omkostninger. Din virksomhed betaler kun for de timer, som vikaren arbejder.

Efter 12 uger kan vikaren fastansættes og underskrive ansættelseskontrakt med virksomheden.

Har virksomheden et ønske om at fastansætte vikaren før de 12 uger, beregnes der et forholdsmæssigt honorar. Så kan din virksomhed overtage vikaren og samarbejdet fortsætte med andre opgaver.

Vi følger løbende op på vikariatet – både under og efter vikariatets ophør. Både du og din nye medarbejder skal være fuldt ud tilfredse med forløbet.

SALG

Jakob Roholt
Account Manager

Email: jakob@jvs.dk

Account Manager

REKRUTTERING

Gitte Sørensen
Rekrutteringsspecialist

Email: gitte@jvs.dk

Rekrutteringsspecialist

Kontakt os på 7012 1204