Vikarservice

Vikarløsning

Får du akut behov for en vikar – det kunne være pga. sygdom, ferie eller ekstra travlhed i din virksomhed?

Jysk Vikarservice kan levere vikarer fra dag til dag inden for de fleste brancher. På den administrative side går det lidt langsommere. Der er – som du sikkert ved – ikke mange ledige på markedet. De er undertiden lidt sværere at finde. Vi kan godt finde dem – bare ikke fra dag til dag. Her må du være lidt tålmodig. 

Vi kender jobmarkedet, så du er altid velkommen til at ringe for at høre om muligheder for at finde de vikarer, som du har behov for her og nu.

Vikarer kan hyres ind for en enkelt dag eller en længerevarende periode – det er dig, som sætter tidspunkt og sted på opgaven. Du kan altid forlænge vikariatet ved behov.
Et godt råd kunne være at gøre vikariatet en smule længere ved opstart, da vi ofte ser vikariatet forlænges. Så du er sikker på at kunne beholde den samme vikar, hvis opgaven trækker ud.

Alle vikarer er, som udgangspunkt, blevet interviewet, har vist straffeattest og evt. taget reference ved tidligere arbejdsgiver.

Når vikaren arbejder for dig, sørger vi for det administrative – så du kan koncentrere dig om dine øvrige opgaver i virksomheden.

Vores bookingsystem gør det nemt for dig at godkende vikarens timer digitalt – du slipper for at bruge tid på at underskrive timesedler.

SALG

Jakob Roholt
Account Manager

Email: jakob@jvs.dk

Account Manager

REKRUTTERING

Gitte Sørensen
Rekrutteringsspecialist

Email: gitte@jvs.dk

Rekrutteringsspecialist

Kontakt os på 7012 1204