Rekruttering

Rekrutterer du selv nye medarbejdere?

Har du måske selv oplevet at ansætte den forkerte?

Lad Jysk Vikarservice hjælpe dig med ansættelse af nye medarbejdere.

Inden vi starter et samarbejde med dig, vil vi gerne besøge dig og din virksomhed. Det er vigtigt, at vi kender virksomheden godt, så vi kan finde den helt rigtige medarbejder. Vi bruger også besøget i din virksomhed til at afklarer styrker, hensyn og forhold hos jer – ja vi spørger med andre ord også til det, man ikke nødvendigvis fortæller af sig selv – med mindre man bliver spurgt.

Rekruttering handler om faglige og sociale relationer mellem mennesker. Derfor er det vigtigt, at vi taler med dig og dine ansatte for at få indsigt i den kultur, der er i virksomheden.

Efter besøget og samtalen har vi fået et billede af den eller de medarbejdere, som kunne tilføre værdi til din virksomhed. Vi kan herefter starte den videre rekrutteringsproces.

Når vi har fået afdækket stillings- og kandidatprofilen, starter søgningen efter kvalificerede kandidater på diverse platforme og medier samt annoncering.

Vi modtager og gennemgår CV’er og ansøgninger, og udvælger herefter de kandidater, som skal inviteres til 1. samtale. Ved 1. samtale hos os afdækkes personlige og faglige kvalifikationer. Der udfærdiges en kort præsentation af hver enkelt kandidat, som mailes til dig. 

Udfra disse præsentationer kan du udvælge de kandidater, som du umiddelbart kunne tænke dig at møde til en samtale i virksomheden. Vi står naturligvis til rådighed med sparring omkring de enkelte kandidater, inden du vælger, hvem du gerne vil møde.

Vi indhenter referencer på kandidaterne hos tidligere arbejdsgiver og orienterer dig om dette.

Efter samtalen med de enkelte kandidater i virksomheden, vælger du den kandidat, som du mener, matcher kandidatprofilen bedst og tilbyder stillingen til vedkommende. Vi sørger for, at alle andre ansøgere får afslag. Vi følger op på ansættelsen efter 1 måned og efter 2,5 måned.

SALG

Jakob Roholt
Account Manager

Email: jakob@jvs.dk

Account Manager

REKRUTTERING

Gitte Sørensen
Rekrutteringsspecialist

Email: gitte@jvs.dk

Rekrutteringsspecialist

Kontakt os på 7012 1204

Jeg må sige, I gør det godt. Mange tak for samarbejdet, da vi lige nu og her skulle bruge en barselsvikar. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig/jer og det lykkes dig altid at skaffe så gode kandidater, at det næsten er umuligt at vælge fra. Flot beskrivelse af kandidaterne følger altid med deres CV og ja, jeg er imponeret.

Elma Lomholdt

HR- og marketingchef, Jorton