Om Vikarjob

Vikarjob

Kunne du tænke dig at arbejde som vikar, skal du registrere dig i vores system via knappen herunder. Så vil du blive indkaldt til en samtale, fordi vi gerne vil lære dig lidt bedre at kende og høre lidt om dine ønsker rent arbejdsmæssigt. Du skal medbringe en straffeattest samt en evt. reference fra en tidligere arbejdsgiver. Efter samtalen er du klar til at starte i vikariat.

Som vikar kan du opleve at blive sendt i et vikariat, som er af 1 eller 2 dages varighed. Du vil også opleve, at andre vikariater er længere – måske flere måneder. Det er altid dit valg og det er tilladt at sige nej til det vikariat, som vi tilbyder dig. Dette giver dig stor mulighed for at opleve mange virksomheder og afprøve mange forskellige opgaver.

En rigtig god ide er, at du skriver dine vikariater på dit CV, hvis du er på jagt efter en fastansættelse. Det viser, at du er initiativrig og aktiv i din søgning efter det rette job. Det giver plus-point hos arbejdsgiverne.

Det er helt op til dig, hvor meget du vil arbejde for os. I vores app kan du notere de dage, hvor du ikke kan arbejde, så ringer vi ikke og forstyrrer dig, når vi ved, du gerne vil holde fri. Du kan finder vores app på både App Store og Google Play – søg på Jysk Vikarservice.

De mest stillede spørgsmål som vikar

Har du spørgsmål omkring det at være vikar, så kan du finde de meste stillede spørgsmål her