VIRKSOMHEDER

Vi vil gerne være din samarbejdspartner når du har behov for vikarløsninger, Try & Hire, projektansættelser og rekrutteringer

For at kunne dække et stigende behov fra vores kunder omkring vikarløsninger, længerevarende vikariater (Try & Hire forløb), projektansættelser og rekrutteringer, udvikler vi hele tiden vores forretning og bruger vores mere end 20 års erfaring i branchen.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig, når du har behov for hjælp til at finde de rigtige medarbejdere fra alle faggrupper – fra et kort vikariat til rekruttering af en medarbejder til en fastansættelse.

Vi hjælper dig med at undgå dyre fejlansættelser og sparer dig for det tidskrævende arbejde i forbindelse med annoncering efter medarbejdere, læse ansøgninger, indkalde til samtaler, give afslag osv..

Et samarbejde som fungerer, bygger på tillid – og vi ved at den personlige relation er svaret på et tillidsfuldt samarbejde. Så kontakt os i dag, hvis du har brug for arbejdskraft.

Vikarservice

U

Try & Hire

Rekruttering

Projektansættelse

SALG

Jakob Roholt
Account Manager

Email: jakob@jvs.dk

Account Manager

REKRUTTERING

Gitte Sørensen
Rekrutteringsspecialist

Email: gitte@jvs.dk

Rekrutteringsspecialist

Kontakt os på 7012 1204

"Den bedste service"

Vi har arbejdet sammen med Jysk Vikarservice gennem mange år og har altid fået den bedste service. Da vi er en mindre virksomhed, er det vigtigt, at de vikarer, vi får ud, passer ind i virksomhedens kultur og arbejdsform, og det er JVS rigtig gode til at spotte. 

Lene Jensen

Produktions- og indkøbschef/Productionman, alsident system

"I gør det godt"

Jeg må sige, I gør det godt. Mange tak for samarbejdet, da vi lige nu og her skulle bruge en barselsvikar. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig/jer og det lykkes dig altid at skaffe så gode kandidater, at det næsten er umuligt at vælge fra. Flot beskrivelse af kandidaterne følger altid med deres CV og ja, jeg er imponeret.

Elma Lomholdt

HR- og marketingchef, Jorton