Velkommen til

jvs1

Vi er glade for, at du har valgt at søge job gennem Jysk Vikarservice (JVS).

Inden du vælger at blive skrevet op i JVS, er det vigtigt at du ved hvad du kan forvente, når du tilmelder dig som vikar hos JVS.

Vores booking afdeling ringer dagligt til vikarerne efterhånden som kunderne bestiller dem. Ofte er det 1-2 dages vikariater, men det sker også at det er længerevarende vikariater. Det betyder at du som regel ikke ved, hvor mange timer at du kommer til at arbejde om ugen.

Vi forventer at du aktivt bruger din kalender, som du får i din profil, så vi ikke forstyrer, hvis du ikke kan arbejde. Du får en folder til samtalen, hvor du finder hvilke øvrige forventninger vi har til vores vikarer.

Hvis du stadig har lyst til at blive tilknyttet, så tilmelder du dig ved at klikke på den blå knap knap1, (der åbner der et nyt vindue), hvor du følger anvisningerne, så du kan udfylde et skema. Når du er færdig, vil du efter noget tid, blive ringet op og tilbudt at komme til en samtale på et af vores kontorer.

 

Efter samtalen

Efter du har været til samtale, kan du logge på din profil og hvis du får brug for hjælp til at bruge din profil kan du hente her.pdf